#1  
Unread 08-06-2007, 04:24 PM
Chazz Chazz is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 1
Default Can't put my boat in gear but revs up fine

When I try to put my boat in gear it will not go fwd or rev. however it will run up the rpm's fine but seams like it is in neutral and will not move. Please advise?

Chazz
Reply With Quote
  #2  
Unread 08-07-2007, 04:00 AM
Sport Fisher's Avatar
Sport Fisher Sport Fisher is offline
Boat Crazy!
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,337
Default

Have you check your fuid levels in your drive unit?
Reply With Quote
  #3  
Unread 04-26-2008, 05:22 PM
Kent Vogl Kent Vogl is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Fenwick Island Delaware
Posts: 7
Default

Sounds like a stern drive..probably mercruiser ? Shift cable sounds likely in the drive unit to the bell crank located on the intake manifold
Reply With Quote
  #4  
Unread 04-26-2008, 05:24 PM
Kent Vogl Kent Vogl is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Fenwick Island Delaware
Posts: 7
Default

Sounds like a stern drive..probably mercruiser ? Shift cable sounds likely in the drive unit to the bell crank located on the intake manifold. There is also a splined engine coupler between the engine and drive which can fail in older boats due to improper alignment.
Kent
Reply With Quote
Reply
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




copyright 2013 BoatLoco